MayTower, Kuala Lumpur | Facebook

我们是马来西亚人 We are Malaysians
我们是马来西亚人 We are Malaysians 184.4K Views
  • 1.2K
  • 799
  • 763

In front MayTower Hotel, KL
dia dah siap okey nampak dia ingat kita ada video orang turun barang parking tepi tak langsung kesian dengan gangster kau tak ada gengster punya kita cakap baik-baik daripada ada duit you nampak ni nampak ni saya mahu bagi dia parking gengster tangan macam ni kat guys pelancongan you pun tak hati kepada manusia yang orang panggil polis pun tak tanya elok-elok kan ah you duduk sini duduk diam apa ni macam ni pelancongan you bawa apa mana kanser kita ada juga eh kita tak barang ya aa gambar you mahu viral abang haa nampak haa haa haa haa haa haa haa boleh tunjuk sejuk rasa gigit saya okey okey tu saya tak gengster saya cakap you elok-elok minta tolong jangan lari mari jalan abang you duduk kereta dia dalam kereta duduk kereta diam-diam duduk depan eh cakap you cakap apa try gigit tangan lah lah tutup you cakap you cakap kita turun dan saya turun lah saya mahu you mahu kepala viral lah ya saya jantung di besar dia tukar tu tengok dia muka ini ajar punya driver dia kurang ajar ni driver macam ni haa ni haa terima kasih abang ni kereta kecil je kau siapa aku kau tak kita ini bagi kereta ke benda kau ini bahagian kereta ini kereta saya cakap masalah kereta pun salah kau ajak lah ha kau kau siapa nak apa ingat ke apa haa apa haa apa kau kau sorang je boleh viral nak jalan jalan apa jalan kau dalam kereta aku pun tak kena masuk masuk ke benda mamat ni dia dia ada orang aja dia ingat dia je boleh kalau kenapa takut malu tak malu apa malu lah berapa tengok saya buat tak kita tak tak elok balik orang tu jangan elok boleh tak boleh nak tak padan muka aku haa haa aku tak berapa cakap sini sini ha abang cakap sini orang cakap boleh ke aku minta jangan elok-elok tau saya korang pun boleh asal dia ini tapi you mahu keluar nampak ha jadi mula-mula lima belas you cakap you bersiaran you cakap you driver yang tak betul saya cukup saya semua you orang orang minta tolong orang turun barang dalam bas ada budak kecil lu punya anak buat macam ka kalau orang buat itu macam lu lu lu marah tak ada boleh fikir sikit sikit masalah kebas apa mana bukan nak sekuriti mana terima betul orang cakap dia tambah you tangkap gambar orang lah hah lagi nombor tujuh lebih kuat dulu viral viral sebelum pun viral lah you tengok pas bagi tapi tak beg you langsung tak tak boleh kata kita minta elok-elok bang depan sikit kita mahu turun orang tak boleh lagi rakam lah you tengok punya muka buat apa awak takut sama ke tak sama ada kalau takut tak saya saya tak saya tak sentuh apa pasal you lah you siapa kita dalam kita berapa di saja ayam orang orang tak boleh tunggu ke tu tak

Posted 10 months ago in Crime & Tragedy.