Expressen TV sänder direkt

Expressen 28.8K Views
  • 126
  • 24
  • 59

Generating Download Links...

Dolda Facebook-gruppen vill ställa ansvariga för Sveriges coronastrategi inför rätta • Nu ställs Trump inför riksrätt – men vägrar att vittna • Älg i...

Posted 8 months ago in Politics

Petra Friberg 8 months ago

Vi får se vad som händer..... Är han helt slut i huvudet?

Maria Kavazidis 8 months ago

Att media istället inte ifrågasätter alls regeringen's och FHM's strategi är ett klart tecken av censur och visar att Sverige är på väg att blir Nordkorea eller Ryssland. Makthavarna använder media för att anklagar forskarvärldens motståndare istället??? Det påminner mycket om Kina när man försökte tysta ner läkaren som larmade om viruset i början av pandemin!

Thomas Zetterlund 8 months ago

Lögnen är mycket större än vad de flesta kanske tror. Men när du väl vaknat till bedrägeriet kan du använda kunskapen som verktyg för att höja ditt och andras medvetande. Omfattningen av de lögner, propaganda och hjärntvätt i samhället kan vara överväldigande och deprimerande. Särskilt när vi ser hur lätt våra (vilse) ledare lurar massorna med sådan retorisk finess och ordklyveri.

Här följer en lathund med några av de stora lögnerna. Kan du hantera sanningen?

1. Banker - Privata affärsbanker är vinstmaximerande företag som tillhandahåller skulder till en kostnad av ränta. När banken skapar "lån" skapas nya pengar och i samband med kreditgivningen skapas större delen av alla pengar som cirkulerar i ekonomin. Men räntan skapas aldrig vid lånetillfället vilket gör att alla som inte äger en bank tvingas ta nya "lån" för att betala för tidigare skapade pengars räntekostnad och tillgodose det eviga tillväxtkravet. Den inbyggda bristen på pengar gör att bankerna får makt över både ekonomin och politiken oavsett vilken regering som tillsätts. Dessutom äger bankfamiljerna den betalningsinfrastruktur och kraftförsörjning som vi alla är beroende av för att kunna handla med varandra. Låter det samhällsnyttigt? Hela bank och penningsystemet är ett stort bedrägeri som går ut på att göra allt färre allt rikare på allt fler människors bekostnad.

2. Mainstream Media - Det mesta som visas i ägardirektivstyrd opinionsbildningsmedia är vilseledande information och propaganda som presenteras som nyheter och sprids på ett underhållande sätt för att ytterligare distrahera människor från saker av verklig betydelse. Mycket av det som rapporteras är regisserad teater och har aldrig inträffat i verkligheten. Det sägs att Sverige har västvärldens hårdast kontrollerade medier, och i dom flesta fall får du en bättre verklighetsbeskrivning om du vänder på den officiella historien som presstituterade "journalister" får betalt för att publicera. "Nyheter" vinklas också för att styra den allmäna opinionen i önskad riktning med reflexiv kontroll som metod. Har man opinionen med sig kan man göra allt, och har man den inte med sig kan man inte göra nåt. Det kan vi se prov på när mainstream media har skapat en "pandemi" och lyckats lura en hel värld att ta vacciner för att dölja det ekonomiska haveriet som nu sker globalt.

3. Skolan - Att okritiskt acceptera en redan fastställd doktrin som styrs av piska och morot kan aldrig skapa fritänkande individer med unika kunskaper. Skolans indoktrinering lär barnet att "sanningar" kommer från auktoriteter, och att intelligens är förmågan att komma ihåg och upprepa saker. Elever med bäst minnesförmåga belönas med betyg och de som ej anpassar sig eller på något vis ifrågasätter läroplanen bestraffas. Wellanders socialpsykologiska formatering som infördes efter kriget är en del av den uppfostringsordning som haft till uppgift att forma den nationalsocialistiska människan. Resultat blev, en passiv och ignorant befolkning med Stockholmssyndrom som är oförmögna att tänka eller handla på annat sätt än vad deras lärare berett dem till. När systemet är färdig med dig och man har skapat den karaktär som myndigheter önskar, kommer du vara ännu en bricka i ett system utan några egna tankar.

4. Sjukvården - Det läkemedelsindustriella komplexet och kemikoncernen IG Farben är kraften bakom västerländsk medicin, och har stöd av både banker och mainstream media. Med sitt smörgåsbord av syntetiska läkemedel, vacciner, kirurgi, kemoterapi och strålning, har västerländsk skolmedicin eller allopati blivit en dödsfabrik som dödar hundratusentals människor varje år. Friskvården lyser med sin frånvaro och det är i det närmaste obegripligt eftersom deras påstådda roll är att göra människor friska. Frågan som måste ställas är om ett helt medicinskt system som bygger på att maskera symtom, "hantering" av sjukdomar, och gör patienter beroende av piller efter piller efter piller, verkligen kan utgöra riktig läkekonst - eller om det rör sig om enskilt nyttomaximerande med syfte att skapa sjukdomar och tjäna pengar på andra människors lidande?

5. Rättssystemet - När privata aktörer tillåts styra över ett samhälle, och deras banker äger domstolar och tidningar finns det en risk för att korruptionen har intitutionaliserats och verkar på fel sida om lagen. Utan maktdelningsprincip som ser till att statsskicket är oberoende av varandra, kan mutor och korruption lätt sättas i system, och bankfamiljer som kontrollerar lagarna och brottsbekämpande myndigheter komma undan med sitt maktmissbruk. Sverige är ett laglöst land utan något rättssystem i sann Stockholmsbyråkratisk anda varför medborgarnas rättigheter enligt grundlagen heller inte kan garanteras. Lagen är vad den styrande makten säger att den är för tillfället och den kan komma att ändras imorgon. I stort sett har man legaliserat varje brott man kommer att begå och det handlar om att hålla oss okunniga om våra naturliga rättigheter som inte ens en regering kan eller får överskrida. Rättsystemet har varit ett bedrägeri som makthavare skapat för att legitimera statens makt över individen.

Maria Kavazidis 8 months ago

Kungen och coronacomissionen har ju också redan offentligt uttalat sig att strategin är ett misslyckande! Det är väl inget nytt att det finns en stor del av experter och forskare som från början av pandemin har drivit och informerat om riskerna för viruset enligt försiktighetsprincipen som komplett har åsidosatts av FHM och regeringen! Detta är ett brott mot grundlaggen att man inte har gjort allt för att skydda befolkningen och skydda liv!

Stefan Ivehammar 8 months ago

Man kan ju fundera på vilka det egentligen är som de facto har smutskastat och anklagat vetenskapsmän, forskare och andra kritiker för lögner sedan pandemins början... (hint: typ Tegnell och all media).

Hans Lindström 8 months ago

Det är ju sant dom har misslyckas totalt. Måste påminna att man att över 12000 döda. Kretik ska man kunna uttrycka sig i en kritisk det kallas demokrati eller??

Gunnar Lundh 8 months ago

Tegnell är orolig för utvecklingen ... vi andra är oroliga för Tegnells arbetsinsats.

Brittmarie Margaretha Helsing 8 months ago

Varför lyssnar folk på Tegnell, är väl självklart att folk inte ska åka utomlands eller till fjällen för att åka skidor, när det handlar om liv och död, och när vi vet att barn visst blir allvarligt sjuka av covid-19, folk får börja använda sina egna hjärnor, och fatta allvaret i det hela, och alla har vi ett ansvar mot varandra, så stanna hemma och gör allt för att förhindra mera spridning, så det förhoppningsvis försvinner, för som Tegnell och regeringen sköter den här pandemin tar bara livet av fler, och de som överlever får ju massa andra handikappade sviter, o långtids sjuka, så ta ert ansvar alla , och alla kan drabbas illa🤗

Birgitta Husén 8 months ago

Jag kan bara instämma med denna grupp i det som de framför. Den svenska Coronapandemihanteringen har varit en katastrof från början! Och jag blir inte förvånad över hur de trakasseras i Sveriges radio nu! Det är befriande att det finns personer som kan samla sig och försöka göra något åt enväldet i Sverige! Svenska folket är i huvudsak genomindoktrinerat och ingen vågar ifrågasätta någonting för då sågas men med fotknölarna och är ett hot mot demokratin. Det är den svenska modellen som är ett hot mot demokratin! Det får bara finnas en åsikt och det är den som kommer från S leddda regeringen -(S)krämmande! Tack Expressen för att ni vågade lägga ut det här på Facebook!

Jan Rönneke 8 months ago

Skulle det bli en rättegång, vilket ju inte är troligt, skulle Löfven, Hallengren, Molgan Johansson och Damberg, liksom Tegnell säkert vägra vittna med. De har ju inte gjort ett fel. bara alla andra.