Kak siti belanja... - Siti Rosmizah Novelis SR Publication

Siti Rosmizah Novelis SR Publication 120.2K Views
  • 2.7K
  • 92
  • 93

Generating Download Links...

Kak siti belanja deleted scene akhir untuk hari ni. Dapatlah ubat rindu pada drama fenomena ini.

Nanti kak siti belanja lagi okey...

Herm..ramai nak...

Posted 6 months ago in TV & Movies

Azira Syg Zahari 5 months ago

1. Boleh la masukkan scene2 yg deleted atau yg dah di cut sebab over run tu dekat sambungan cerita RASN ni..
Sbg throwback ke flasback kunun2 sara ke naz ke kucai ke qis ke story semula dekat anak2 mereka...
2. Kekalkan pelakon2 penting dlm drama ni dan add onn 2/3 org je..
3. Lebih kan scene watak2 penting n berpengaruh dlm rasn 1 .. Naz, sara, aidil,ummi,kucai,qis,huda(tp kali ni huda jadi baik laa.. Hahaha) babak kelakar n lawak..gaduh2 manja kucai n qis kene diteruskan..
4. Wujudkan sekali lg watak kak munah n kasim.. Mb watak khairiah tu adalah mah bila remaja... Wujudkan kisah ayah dia dengan mah selepas kak munah dah x da.. Sbb kisah mereka ni antara yg menjadi perhatian .
5. Kisah perkahwinan aidil.. Dia jemput tak sara dan naz... And reaction naz n isteri aidil bila aidil jumpa sara selepas aidil kawin...
6. Takat ni tu je lah dlu.. Hahahahahahaha...
#xbolehmoveonlagiRASN..😝

AliAna Ahmad 6 months ago

RASN 2 @ Raya x kisah la asal semua pelakon asal ada tmasuk kak Noorkhiriah 🙇

Azalia Langsir 6 months ago

RASN 2- bagi Naz mati..naz kan sakit...
Aidil bercerai dgn wife dia sbb wife dia problem..then bagi sara kawin ngn adil...kesian aidil sbb dia baik sgt...
Adil kan...

Puteri Hanisya 6 months ago

RASN 2 ok je xp nk endingnye mesti naz dgn sara jgk. Walau mcm mna ada konflik pun hihi.

Farhana Ismail 6 months ago

Kak buat rasn raya..je kalau RASN2 lama nnti nak ending ..kalau tele lega sat ja..x de la tunggu lama.. stress di buatnya..nanti kalau ada bagi agil nak balas dendam..Huda pun masih dendam ..akhirnya Huda Gan agil keja sama kacau rumah tangga sara..hahaha..😂😂

Gayah Yah 6 months ago

Best sgt citer nie semua kena lagu latar lagu tema semua laa semua pelakon pun best.. Nanti nk sambung rasn 2 bg khaiririyah ada lagi tpi pegang watak kembar.. Baik lembut mcm kak muna...

Tulip Pink 6 months ago

Sara cakap apa kat kucai masa dia nak masuk kreta..tak jelas la..

Miszz Nuraa 6 months ago

Nk RASN 2 kak siti ..same mcm drama 7 hri mncintaiku ade smbgn . .bgtu jgk drama RASN ni ..ckup skdr season 2 ok la ..naz dpt tebus semua salah die ..paksu n mksu , nurul huda lg . .😂😂

Zasaleya Leyya 6 months ago

RASN2..munculkan #kamaladli yg aka menggoda #uqashasenrose dan watak isteri #aidil pulk akan mengoda #syukriyahya 😊😊

Elin Ellyna III 6 months ago

RASN 2 pls kak 😍😍 sambung dgn aidil kwin dgn spe, huda, kucai n qis kwin plk xksh brjdoh dgn spe pon yg pnting smua yg sngle dlm RASN 1 ni jmpe psgn dn pling pting huda pun jmpe jdoh dan bleh move on dgn naz then nk tngok sngt ayh mah blik jmpe mah n jaga mah tnda ksh syg pde arwah istri nya tu, lps tu aqil pun da kluar pnjra, insaf n rjuk dgn bks istri dia.. Hah lps tu bleh trus smbung part raya plk 😍😍 sbb iklan pun ada tnjuk kn naz n sara pkai bju rye time tu sara pregy ank no 3 plk 😂 ehhh mcm pnjng plk cdgn nya 😅 tapi plsss jgn tkr plkon nya tau tau tau 😘😘 tk sbr ni tnggu crte smua dri akk 🌹 terus maju jaya kakk 😘 lebiuuu 😚