Përplasja mes Bislimit e Kastratit

Koha.net 6.5K Views
  • 18
  • 0
  • 11

Generating Download Links...

Përplasja mes Bislimit e Kastratit

👉 https://bit.ly/3cbqPNK

Posted 6 months ago

Ragip Ibishi 6 months ago

Hec the qafen,kopuk be kry derri,kurkun spo te bjen lar, prontos.

Linda Garra 6 months ago

Durt ju thafshin kush te votoj ty oo kastratoviq me gjith kit kudricen

Mirsim Gashi 6 months ago

Bravo Besnik paloj kta qena Se mjaft më me kta qenefa

Ilirjana Gashi 6 months ago

Ka harru me ngreh Vijën ky Pronto profa i RTK🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Emri Nasufi 6 months ago

Baju

Mirsim Gashi 6 months ago

Perjasht qenefa perjashta gobt

Alban Haklaj 5 months ago

Ku i Keni Zyret per ankesa dhe parashtresa Kuja Lidhshmerit Per te Kuptuar gjendjen Cilat mekanizma Fungsjonojn per te Par Percaktimin e Aftsive te ndryshme Qfar po ndodh a Duhen te behen Lidhshmeri Si Do Funsjononi po qe se Gjerat Nuk Kan Baz Shum e Leht osht Kqyrene Pemen

Erlind Olluri 6 months ago

Obislim.mos.umerr.mekta.qena.endacak.se.sun.povjedhin.ma

Shemsi Shemsi Smani Smani 6 months ago

kastrat

Gjon E Mehaj 6 months ago

Ardian Rruga….🤮