Sondol la laki bujang, bukan sondol laki orang...

Fadzil Zahari 17.5K Views
  • 255
  • 23
  • 38

Generating Download Links...

Sondol la laki bujang, bukan sondol laki orang!

Abang pun tak paham perangai orang macam ni, dah tau abang ni laki orang, sibuk nak try lagi, hang dah...

Posted 9 months ago in Relationships, Friends, & Family

Zue Sharina 8 months ago

Dia belum Kenal lagi dgn kak Yong(Yana),bini2ku gangster..sekali terajang..habis sudahhh.

Nurul Adila Ramli 9 months ago

Berani betul dia.. Tak pasal2 kan dah glemer. Klu dia kacau lagi, saman je.
Mana tau menang RM 100k,200k.. Sapa nak bagi🤣😂

Mudiani Goje 9 months ago

Sekali dik Yana taekwando trus tidoq xbgun2...xkenai bini dia tu sapa...hang ingat hang tu siapa...xdak setaraf ngn Yana pun...nk jadi tkenal dgn cara murahan lah tu

Yan Bahari 9 months ago

wahhh..berani itu perempuan hahhh... mau sondol laki kak yong. dia x kenai ka sapa kak yong tu😜😜

Yana Mohd Yusoff 9 months ago

Mana2 mai dia ni taktau..dia taktau ka,blkang coach ramai dah standby nk shoot😂😂

Malaysia Utama 9 months ago

Gilo gilo lahh😱

Puteri Khaireeyah Razali 9 months ago

Ya Allah... semoga suami saya dilindungi drpd penyondol... aduhhh takutnyeeeeee lps tgk video abang FZ nie😑

Kiyomitsukey Samuraii 9 months ago

bang fz org mcm tu.. kasi headshot awm jarak 1meter dekat kepala dia ..kalau kesian sgt guna gun dbs..hehe.. dh kasi room jodoh pn.. nk try2 hak org.. aparo

Nurulanisha Nisha 9 months ago

Naya bang karim! Bila reply orang ingat melayan. Bila tak reply depa kata sombong pulak. Haru!

Kath Leen 9 months ago

Jgn layan penyondol dah la Haram..xbaik tuk kesihatan Dan seisi kuarga..semoga kuarga anda dilindungi drp org2 yg jahat Dan apa jua yg xbaik..